Tag en pause fra sociale medier: Deaktiver din Facebook | DK.DSK-Support.COM
Levevis

Tag en pause fra sociale medier: Deaktiver din Facebook

Tag en pause fra sociale medier: Deaktiver din Facebook

Uanset om du er bekymret, du er ved at blive alt for tvangspræget eller blot føler behov for at tage en pause fra at blive distraheret af Facebook, en social media pause er en rigtig god idé i ny og næ.

Sådan deaktivere din Facebook-konto midlertidigt...

Sociale medier er blevet altopslugende for mange mennesker. Hvis du er en person, der frequents Facebook, chancerne er du sandsynligvis moderat til stærkt involveret i udstationering, deling, og gennemser dine venners indlæg og profiler. Nogle gange er det hele bare bliver lidt meget og en pause er i orden. Det er i disse tider, at det kan være til din fordel at deaktivere din konto. Dette vil forhindre meddelelser og indlæg fra hober sig op, mens du er væk.

load...

Sådan deaktivere din Facebook-konto midlertidigt

Fra enhver Facebook-side, skal du klikke på menuen pil ned-konto. Du finder det i øverste højre hjørne af siden. En rullemenu vises. Vælg 'kontoindstillinger fra denne menu.

Se efter 'fanen sikkerhed. Det skal være placeret på venstre side af hjemmesiden. Klik på denne fane. Det er her, du vil være i stand til at deaktivere din konto.

Når du har klikket på 'fanen sikkerhed, find og klik på' deaktivere din konto. Din konto skal derefter deaktiveres.

Hvad sker der med din Facebook-konto oplysninger?

Det er vigtigt at bemærke, at bare fordi din Facebook-konto er ikke længere aktiv, det betyder ikke, dine oplysninger ikke længere er på internettet. Når du sender noget på dine sociale medier sider, er det stadig dvæler selv efter din konto er blevet deaktiveret. Mens ikke alle ville være i stand til at finde det, og selvom det måske ikke alle stadig være der, vil resterne stadig lurer rundt.

load...

Det er derfor, du bør aldrig skrive noget, du ikke ønsker masserne til at se. Undgå udstationering personlige oplysninger. Det er lige så meget for din sikkerhed, da det er til identitetstyveri.

Sådan genaktivere din Facebook-konto

Når du er klar til at genaktivere din konto, skal du logge ind på Facebook med den e-mailadresse og adgangskode, du brugte til at oprette den. Din konto, profil og venneliste vil alle stadig være der. Mens din konto er deaktiveret, vil du ikke blive vist på dine venners sider, og de vil ikke være i stand til at finde dig i en søgning, indtil din konto er blevet genaktiveret. Alle andre oplysninger bør stadig være intakt, og du kan derefter genoptage udstationering, deling, og læser lige hvor du slap.

At tage en pause fra Facebook og næ er ikke en dårlig idé. Det vil give dig mere tid med familie og venner og måske endda lokke dig til at deltage i aktiviteter, der ikke involverer en computer til en forandring. Du kan endda bifalder denne tiltrængt og velfortjent pause.

load...