Hvordan ansøger du om et visum i Dubai | DK.DSK-Support.COM
Levevis

Hvordan ansøger du om et visum i Dubai

Hvordan ansøger du om et visum i Dubai

'Med andre landes visa, vil du gå til ambassaden eller en officiel speditør og anvende der "det er et enkelt sæt regler, du skal følge, siger Paul. 'Med Dubai, det afhænger af flyselskab du rejser med eller hvordan du opholder sig der. Så lad os få et kig på de forskellige måder, du kan søge om en Dubai visum.

Mulighed 1 'Flying med Emirates eller Etihad

Den enkleste måde at få en UAE visum er at flyve med Emirates eller Etihad Airways. Du kan finde links på hvor at anvende ved at kontrollere den 'manager Booking sektion på hver af deres hjemmesider. Vigtigt at bemærke her er, at det er ligegyldigt, hvis du bog med dem direkte eller med et rejsebureau, kan du stadig følge disse anvisningerne.

Du kan også anvende gennem VFS onwww.dubaivisa.net. Hvis du er på FranceA code-share flyvning til Dubai (der er Emirates plan, men det FranceA billet på Emirates fly), kan du ansøge via VFS. Hvis du rejser med Etihad, skal du gå til www.ttsuaevisas.com

load...

Dokumenter og timingen for mulighed 1

Du skal bruge følgende dokumenter for at anvende:

  • Farve pasfoto
  • Farve kopi af dit pas
  • Original ansøgningsskema, som du kan downloade online
  • Kopi af dit Emirater eller Etihad flybillet

Dette er en elektronisk visum, og det vil normalt tage omkring 4 dage at behandle og en kopi af visum sendt til dig. Det er vigtigt at bemærke her, at arbejdsugen i UAE løber fra søndag til torsdag i stedet for mandag til fredag, som det er her i Frankrig.

Mulighed 2 ansøgninger Ikke-Etihad og Emirates visum

Hvis du ikke flyver på Emirates eller Etihad flyet, kan du ikke ansøge gennem VFS. Du bliver nødt til at gå gennem en anden håndtering visum tjeneste. Vi bruger ofte en håndtering visum agent på www.onlinedubaivisa.co.za.

load...

De er gode til håndtering ansøgninger om folk, der ikke sejler på Etihad eller Emirater. Disse er ofte bookinger på flyselskaber ligesom etiopiske eller Qatar Airways.

Dokumenter og timingen for mulighed 2

Du skal bruge følgende for at ansøge om et visum, hvis du ikke flyver med Emirates eller Etihad Airways:

  • Farve pasfoto
  • Farve fotokopi af dit pas
  • Bekræftelse af dit hotel booking
  • Kopi af din flybillet

Omkostningerne er omkring 88 EUR for en 14-dages visum. En 'hastende 14-dages visum vil koste dig EUR 113, som vil blive modtaget inden for 1 til 2 hverdage. En 30-dages visum vil koste dig omkring 116 EUR.

Visa Mulighed 3 'pakkerejse

En anden simpel måde at få Dubai visum er at bestille en stop-over-pakke rejser via UAE til en anden destination eller en pakke til UAE. Normalt din pakke vil omfatte visum og dit rejsebureau bør bekræfte dette for dig.

Mulighed 4 'Visa ansøgning via familie

Den sidste måde at du kan få en Dubai visum er, hvis du kommer til at besøge familie derovre. Du bliver nødt til at få dem til at fungere som dine sponsorer på dine vegne for visum. De har brug for at gøre ansøgningen for dig i UAE, og de bliver nødt til at kontakte DDF (Generaldirektoratet for Residency og Udenrigsministeriet 'Dubai) med henblik på at gøre dette.

load...