Facebook bliver sikrere med nye funktioner og mobning forebyggende hub | DK.DSK-Support.COM
Levevis

Facebook bliver sikrere med nye funktioner og mobning forebyggende hub

Facebook bliver sikrere med nye funktioner og mobning forebyggende hub

"Facebook er, hvor folk deler nogle af de vigtigste øjeblikke i livet. Det er derfor, vi bygger vores ydelser og værktøjer til at hjælpe folk holde kontrol og føle sig trygge at være sig selv. I dag har vi frigiver vores nye Safety Center og mobning Forebyggelse Hub. Du kan besøge det nye site på: Facebook.com/safety"

Facebook deler også fem gode råd om sikkerhed til at hjælpe dig til at tage ansvaret for din online-velvære, og holde din Facebook-profil sikker:

1. Lås ned din login

Log godkendelser (eller to-trins verifikation) er den bedste og nemmeste måde at holde din Facebook-konto fra at blive hacket. Når du logger ind fra en ny computer, telefon eller webbrowser, skal du indtaste en kode, som du får på din telefon til at hjælpe med at sikre det virkelig er dig.

2. Lad os vide, når du ser noget, der bør ikke være på Facebook

Hvis du ser noget misbrug eller skadeligt, som du mener, bør ikke være på Facebook, kan du rapportere det til os ved at klikke på rapporten linket (typisk en på hovedet pilen i øverste højre hjørne af et indlæg).

load...

Vores globale team arbejder 24 timer i døgnet, syv dage om ugen for at gennemgå ting, som du rapporterer, og fjerne noget, der overtræder vores community standarder. Vi inkluderer ikke nogen oplysninger om den person, der indgav rapporten, når vi når ud til den person, der bogføres det. Hvis du har rapporteret noget, har du mulighed for at kontrollere status for din rapport fra din "Support indbakke". Husk på, at kun du kan se din "Support indbakke".

Hvis du ser noget misbrug eller skadeligt, som du mener, bør ikke være på Facebook, kan du rapportere det til os ved at klikke på linket rapport (typisk en på hovedet pilen i øverste højre hjørne af et indlæg)

3. Forstå hvem du deler med

Når du opdaterer din status, dele billeder eller skrive noget på Facebook, kan du vælge, hvem der ser hvad du deler ved at bruge "Audience Selector" værktøj. Du kan vælge at dele med alle, bare dine venner eller endda en tilpasset publikum.

load...

Når du opretter en tilpasset målgruppe, kan du selektivt dele med, eller skjule noget fra, bestemte personer. Du kan også ændre publikum for en post, efter at du har delt det.

For at ændre publikum for noget, du har sendt, tryk på øverst til højre på posten for at redigere indlæg privatliv indstilling og vælge et nyt publikum.

Husk, når du sender noget på en anden persons profil, denne person styrer, hvem der kan se indlægget. Derudover kan enhver, der bliver tagget i et indlæg se det, sammen med deres venner.

4. Kontroller, der kan tagge dig på indlæg

Når det kommer til tagging, kan du gennemgå indholdet, hvor du er tagget på Facebook. "Tag anmeldelse" lader dig godkende eller afvise tags, dine venner kan føje til dine indlæg.

Når du aktiverer denne indstilling, et tag, som en anden tilføjer til dit indlæg vises ikke, før du godkender det.

Vi tilbyder også tidslinje gennemgang. Tidslinje gennemgang lader dig vælge om indlæg, du er tagget i vises på din tidslinje.

Når du aktiverer denne indstilling, indlæg du er tagget i, vil ikke blive vist på din tidslinje, indtil du godkender dem.

Hvis du vil slå tag gennemgang eller tidslinje gennemgang, skal du trykke på ikonet med tre linjer, og derefter trykke på "Indstillinger" og derefter "Kontoindstillinger" og vælg "Tidslinje" og "Tagging".

Herfra kan du styre alt fra tags folk tilføje, at der kan tilføje og se tingene på din tidslinje - at sætte dig i kontrol over, hvem du forbinder med og hvordan du forbinder med dem.

5. Gå efter en check-up

Du kan vælge mellem masser af nemme at bruge værktøjer på Facebook for beskytter dine informationer. Vores Privatlivstjek hjælper dig gennem et par hurtige skridt til at hjælpe med at sikre, at kun de personer, du ønsker, kan se dine ting. Du kan også prøve vores sikkerhedstjek for at øge sikkerheden på din konto i tre korte skridt.

Hvis du tror, ​​en anden end dig har logget ind på din Facebook-konto, Facebook har værktøjer til at hjælpe sikre din konto.

Først vil vi bekræfte det virkelig dig, og vi kan spørge dig om dig selv, bede dig om at identificere billeder af dine venner, eller tjek din telefon til en kode. Endelig vil vi hjælpe dig med at opdatere din adgangskode. Facebook har systemer, som arbejder døgnet rundt for at hjælpe med at beskytte din konto og holde dig i kontrol over din konto.

Hvis du tror, ​​du er blevet hacket, besøg facebook.com/hacked

load...